C-Date - Best Belgian dating site
Is de populairste datingsite van België. Met meer dan 6 miljoen abonnees in Europa wenden veel singles zoals ik zich tot C-Date om liefde te vinden. Om C-Date te gebruiken moet je 18 jaar of ouder zijn.

TOP DEELNEMERS

Hoe goed is de datingsite Parship? Welke reviews zijn er te vinden van echte gebruikers? Wat kost het om de service te gebruiken? Is het mogelijk om je gratis in te schrijven om meisjes of jongens te ontmoeten? Welke ervaringen hebben onze testers met Parship? Is de website van Parship legaal en hoe werkt het? Hieronder vind je informatie over de datingsite waar je niet omheen kunt! Alle belangrijke informatie over de app, forum, kosten, kans van slagen, de voor- en nadelen. Daarnaast krijg je een evaluatie van de Parship Be test, die start vanaf de tweede helft van 2023.

Parship heeft één van de hoogste succespercentages van alle datingsites en vandaag de dag wordt elk 12e huwelijk in België gesloten dankzij de service. Het sociale netwerk was vroeger algemeen van aard. Nu schrijven ook steeds meer hoogopgeleiden zich in.

De 10 voornaamste kenmerken van Parship:

 1. Parship is één van de meest toonaangevende datingbureaus met het hoogste aantal nieuwe leden in 2021/2022.
 2. Je ontvangt gerichte introducties van potentiële levenspartners.
 3. Je privacy is gegarandeerd.
 4. Singles hier zijn oprecht geïnteresseerd in het vinden van een geliefde.
 5. Gegevensbescherming in combinatie met nauwkeurig ingevulde profielen is vanzelfsprekend.
 6. Men kan kennismaken via videochat.
 7. Niet geschikt voor wie op zoek is naar een casual flirt.
 8. Alles wordt gratis aangeboden, behalve de introductiebrief.
 9. De antwoorden op alle vragen zijn ook gratis.
 10. Vanaf 39,90 euro/maand betaal je voor de service met volledige ondersteuning.

Gedetailleerd verslag over Parship Be

Leesduur: 10 minuten.

Met veel praktisch advies.

78% van de lezers vond het nuttig.

De datingsite Parship (die werd opgericht op Valentijnsdag 2001) is duidelijk gericht op veeleisende singles die op zoek zijn naar een nieuwe levenspartner. Dit is waar de hele ethos, dat in de afgelopen bijna 20 jaar is geperfectioneerd, op is gericht!

Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar deelnemers, wat veel tijd en moeite kost. Ontspan je en vertrouw op het bijna automatische matchingsproces. Je ideale profiel en je psychologische profiel worden aan je gepresenteerd als mogelijke match.

In principe kan iedereen een nieuwe partner vinden via deze online dating website. Maar deze dienst is eigenlijk te duur voor singles met een laag inkomen! Bij de juiste variatie is Parship geschikt voor jong en oud

Parship is de juiste plek als je:

 • Op zoek bent naar liefde.
 • Je bent een man tussen de 25 en 75 jaar oud.
 • Je bent een vrouw van 21 tot 70 jaar.
 • Een gemiddeld tot hoog inkomen hebben.

Parship is minder geschikt voor je als je:

 • Alleen op zoek bent naar een snelle, vrijblijvende sexdate.
 • Niet klaar bent voor een vaste partner.
 • Een beperkt budget hebt - bijvoorbeeld wanneer je een arme student bent.

Hoe goed is Parship volgens gebruikerservaringen

Parship is de datingsite die al meer dan 10 jaar investeert in reclame: op televisie, op billboards en uiteraard op het internet. Dat is de reden waarom het merk zo bekend is.

De dienst spaart ook geen geld voor de veiligheid van zijn gebruikers. Het is onwaarschijnlijk dat je fraudeurs tegenkomt die worden betrapt op andere websites. Mensen die oneerlijk zijn en bots worden actief geweerd van de site en nepprofielen worden snel verwijderd.

Feit:

Elke 11 minuten wordt er iemand verliefd op Parship!

Een overzicht van de leden van de datingservice

Volgens de gebruikersbeoordelingen van Parship zijn er meer vrouwen dan mannen actief. Hoe ouder de leeftijd, hoe hoger het quotum voor vrouwen. Dit zie je trouwens bij alle huwelijksbureaus in België en Frankrijk. Toch heeft de site een zeer evenwichtige verhouding tussen mannen en vrouwen. Singles die echt bewust op zoek zijn naar een vaste relatie zijn actief op Parship.

Onder de leden van Parship zijn de volgende beroepsgroepen vertegenwoordigd:

 • Zelfstandigen en management.
 • Financiële ambtenaren en bankiers.
 • Leraren, artsen en journalisten.
 • Wetenschappers en ingenieurs.

Het onderzoek leverde de volgende cijfers op: meer dan 50% van de deelnemers is vrouw, waarvan 75-80% een hogere opleiding heeft, tot op universitair niveau. 87% van de gebruikers is ouder dan dertig, wat hen tot een zeer serieuze doelgroep maakt. In deze leeftijdsgroep is men het daten beu en is men niet op zoek naar seksueel contact, maar naar een langdurige relatie.

Hoe goed is de datingsite Parship ontwikkeld in jouw stad?

Ondanks een sterke ontwikkeling heeft de datingsite nog niet veel van de kleinste steden en dorpen in België bereikt. Dit zijn dorpen zoals Wervik, Rixensart en nog vele anderen. Een praktische tip: Als je in een zeer klein dorp woont, raden wij je aan om bij de inschrijving je woonplaats te verplaatsen naar de eerstvolgende kleinste stad.

Deze aanbeveling geldt ook voor alle Europese landen waar sociale netwerken worden ontwikkeld.

Wat zijn de kansen op succes als je een partner zoekt op de datingsite Parship Be

Er is vast wel een stel in je kennissenkring dat verliefd is geworden en een gezin heeft gesticht via Parship. Niet verwonderlijk, want de successtatistieken zijn indrukwekkend.

 • Maar liefst van de 42% van de premiumgebruikers vindt een partner. Vele van de gecreëerde gezinnen leven vele jaren gelukkig getrouwd.
 • Ongeveer 63% van de stellen gaat in het eerste jaar van een relatie samenwonen.
 • In december 2020 zijn meer dan 1 000 000 singles via Parship verliefd op elkaar geworden.
 • Meer dan 70% van de koppels is zeer gelukkig in hun huidige relatie.

Volgens de statistieken is Parship verantwoordelijk voor elk 14e huwelijk in België en 15e in Duitsland.

Aanmelden op Parship Be

Aanmelden op Parship is heel eenvoudig. Voer in het registratieveld uw e-mailadres en het gewenste wachtwoord in. Kies dan een leuke gebruikersnaam en ga meteen aan de slag. Na een ogenblik komt er een welkomstmail in uw inbox. Hierin vind je de link waarop je moet klikken om je registratie te bevestigen.

Inschrijven voor Parship is eenvoudig!

Reeds geregistreerde leden kunnen direct inloggen op Parship via de inlogknop rechtsboven op de homepage. Dus het is onwaarschijnlijk dat je de Parship Belgium aanmelding mist.

Hoe werkt Parship?

Hoe werkt de datingsite Parship? De dienst is gebaseerd op een psychologisch bemiddelingsalgoritme ("matching") dat is ontwikkeld door de Universiteit van Hamburg. Het is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen op het gebied van partneronderzoek en innovatieve testmethoden.

Het oorspronkelijke idee was dat een computer de ideale partner zou berekenen, wat natuurlijk onmogelijk is. De prestatie vandaag is dat men partner zoekers in groepen verdelen. In Parship voel je je eerder op een "singles party met vrienden" dan zoals op Tinder "in een voetbalstadion" waar je 90% van de tijd totaal ongeschikte singles ontmoet.

Citaat:

Parship brengt singles samen die bijzonder veel kans maken op een lange en gelukkig relatie!

De persoonlijkheidstest als je je inschrijft op een datingsite

Als je je inschrijft, doe je de Parship persoonlijkheidstest. Hiervoor worden de 24 parameters van je relatiemodel vanuit wetenschappelijk oogpunt geanalyseerd en gemeten:

 1. Je persoonlijkheidsstructuur (bv. bent u meer rationeel of emotioneel?)
 2. Je communicatief gedrag: Intimiteitsdrang, dominantie, verlegenheid, argumentaties, harmonie enz.
 3. Je dagdagelijkse gedrag: Gestructureerd, spontaan, samen uitgaan.
 4. Levensdoelen: gezinsplanning, flirten en uitgaan zonder verplichtingen.

Neem ongeveer 20 minuten de tijd voor het invullen van de Parship-vragenlijst. Beantwoord de 80 vragen intuïtief en naar waarheid voor het beste resultaat!

Test resultaat.

Je kan al een beoordeling van je persoonlijkheid verwachten evenals hulp bij het matchen een seksuele partner. Veel Parship singles vinden dit een uiterst waardevol hulpmiddel om meer over zichzelf te weten te komen.

 • Welke ideeën, wensen en verwachtingen heb ik voor een nieuwe partner?
 • Wat zijn mijn persoonlijke sterke en zwakke punten.
 • Een uitgebreide analyse van mijn sterke en zwakke punten.
 • Hoe kan ik gedrag uit het verleden herkennen dat steeds tot mislukking heeft geleid, om niet opnieuw in dezelfde relatie situatie te belanden.

Je kan een samenvatting van de psychologische kenmerken van je partner en een gedetailleerde beoordeling bekijken in je Parship-ledenprofiel. Als premiumlid kan je aan jouw profielfoto op Parship zien wanneer een andere persoon een foto heeft geüpload.

Datingsaanbiedingen worden gerangschikt met wederzijdse instemming. De potentiële partner moet voldoen aan je strenge eisen (leeftijd, roken/niet-roken, houding ten opzichte van alcohol enz.)

Je principes voldoen ook aan de strenge eisen van je toekomstige partner. Je karaktereigenschappen, hobby's, inkomensniveau en verschillende interesses matchen. Dat is toch de perfecte partner voor een serieuze relatie?

Hoe krijg je meer berichten van meisjes voor een onmoeting op de site.

Natuurlijk toont Parship Be je niet alle accounts van top meisjes tegelijk. Het kan zijn dat je op een paar gesprekken moet wachten omdat er bij een paar al een passende single is. Maar natuurlijk zijn er elke dag nieuwe vrouwen die zich inschrijven op de datingsite. Onze ervaring is dat je je er waarschijnlijk nooit zult vervelen.

De sleutel tot succes van de Parship dating site.

Je kansen op succes stijgen met 300 procent als je je lidmaatschaps profiel volledig invult en meerdere foto's uploadt!

Je moet echt de tijd nemen om je profiel volledig in te vullen. Want hoe nauwkeuriger je antwoorden zijn, hoe meer geschikte partner aanbiedingen zullen worden gegenereerd en hoe groter je kansen op succes zullen zijn.

Parship België telefoon app

Met de Parship smartphone-app zoeken meer dan 500.000 singles naar een partner.

Door het te downloaden op je telefoon kun je:

 • Berichten ontvangen, lezen en beantwoorden.
 • Uw profiel beheren en foto's uploaden.
 • Aanbiedingen van meisjes en jongens bekijken en door hun profielen bladeren.
 • Al je contacten beheren.
 • Zien wie de vrouwen en mannen in je netwerk zijn.

Bekijk wie je profiel heeft bekeken in je lijst met potentiële partners.

Het is beter om je aan te melden op je computer

De Parship-app heeft een middelmatige waardering (3,3 van de 5) in de app-store. Dit komt door het registratieproces van de hackers. Wij raden je aan het aanvraagformulier eerst rustig op een pc in te vullen. Pas dan heeft het gebruik van de Parship-app echt zin! Je kan bijvoorbeeld uw smartphone gebruiken om onderweg uw inbox te checken.

Net als bij de desktopversie van het datingbureau kan je de app ook gebruiken om op verschillende manieren in contact te komen met interessante profielen:

Overigens gebruiken GayParship leden ook de mobiele dating app Parship. Wees dus niet verbaasd als je in de app-store slechts één optie vindt. Het verschil tussen GayParship en Parship is uitsluitend gebaseerd op je inloggegevens.

Bovendien kan je proberen je gratis in te schrijven op deze datingsite, en na de test een premium account te kopen.

Eenvoudige opzeggen van uw Parship premium account

Net zoals bij bijv. Netflix, uw verzekeringsmaatschappij of uw mobiele telefoonprovider tekent je altijd voor Parship. Zonder opzegging wordt het abonnement opnieuw voor dezelfde termijn verlengd, totdat je het opzegt.

Een opzegging dient altijd in tekstvorm ingediend te worden, oftewel per brief, fax of e-mail. Vervolgens ontvangt u direct een ontvangstbevestiging waarin u wordt geïnformeerd over de resterende looptijd.

De conclusie van onze test:

De werking van de website is zeer uitdagend. Geen enkel ander dating platform heeft meer singles die op zoek zijn naar een langdurige relatie. Het succespercentage van Parship is verreweg het hoogste in vergelijking met de directe concurrentie. Wat wil je nog meer?