C-Date - Best Belgian dating site
Is de populairste datingsite van België. Met meer dan 6 miljoen abonnees in Europa wenden veel singles zoals ik zich tot C-Date om liefde te vinden. Om C-Date te gebruiken moet je 18 jaar of ouder zijn.

TOP DEELNEMERS

Hoe goed is de dating site Parship? Welke beoordelingen zijn er van echte gebruikers? Hoe duur is het om de dienst te gebruiken? Is het mogelijk om je gratis in te schrijven om meisjes of jongens te ontmoeten? Wat zijn de ervaringen van onze testers met Parship? Is Parship legaal en hoe werkt het? Hier vindt u onverbloemde feiten en cijfers over de datingsite - grondig onderzocht! Alle belangrijke informatie over de app, het forum, kosten, kansen op succes, voor- en nadelen en evaluatie in de Parship Be test. Vanaf de tweede helft van 2022.

Parship heeft een van de hoogste succespercentages van alle datingsites en vandaag wordt elk 12e huwelijk in België gesloten dankzij de dienst. Het sociale netwerk was vroeger algemeen van aard. Nu schrijven steeds meer mensen met een hogere opleiding zich in.

Parship in 10 seconden:

 1. Parship is een van de toonaangevende datingbureaus met het hoogste aantal nieuwe leden in 2021/2022.
 2. Je wordt gericht voorgesteld aan potentiële levenspartners.
 3. Uw privacy blijft gewaarborgd.
 4. Singles hier zijn echt geïnteresseerd in verliefd worden.
 5. Gegevensbescherming en zorgvuldig ingevulde profielen zijn vanzelfsprekend.
 6. Elkaar leren kennen via videochat
 7. Niet geschikt voor wie op zoek is naar een vrijblijvende flirt.
 8. Alles is gratis, behalve de begeleidende brief.
 9. (Antwoorden op vragen zijn ook gratis)
 10. Vanaf 39,90 euro/maand betaalt u voor de dienst met volledige communicatie.

Gedetailleerd verslag over Parship Be

Leestijd: 10 minuten.

Met veel praktisch advies.

78% van de lezers vond het nuttig.

De datingsite Parship (opgericht op Valentijnsdag 2001) is duidelijk gericht op veeleisende singles die op zoek zijn naar een nieuwe levenspartner. Dit is waar zijn hele ethos, dat in de afgelopen bijna 20 jaar is geperfectioneerd, op is gericht:

Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar deelnemers, wat tijdrovend en tijdrovend is. Leun achterover, ontspan en vertrouw op het bijna automatische matchingsproces. Uw ideale profiel en uw psychologisch profiel worden u voorgesteld als een mogelijke match.

In principe kan iedereen een nieuwe partner vinden via deze online dating website. Maar deze dienst is eigenlijk te duur voor singles met een laag inkomen! Bij de juiste afwisseling is Parship geschikt voor jong en oud

Parship is de juiste plaats als je:

 • verliefd willen worden;
 • je bent een man tussen de 25 en 75 jaar oud;
 • je bent een vrouw van 21 tot 70 jaar;
 • een gemiddeld tot hoog inkomen hebben.

Parship is minder geschikt voor je als je dat bent:

 • zijn gewoon op zoek naar een snelle, vrijblijvende sexdate;
 • niet geschikt zijn voor een partner;
 • een beperkt budget hebt - bijvoorbeeld als je een arme student bent.

Hoe goed is Parship volgens gebruikersrecensies

Parship is de datingsite die al meer dan 10 jaar het meest investeert in reclame: op televisie, op billboards en natuurlijk op het web. Daarom is het merk zo bekend.

De dienst spaart ook geen geld voor de veiligheid van zijn gebruikers. Het is onwaarschijnlijk dat u fraudeurs tegenkomt die op andere sites op het internet worden betrapt. Oneerlijke mensen en overduidelijke bots worden actief van de site geweerd en nepprofielen worden snel verwijderd.

Feit:

Eén persoon wordt elke 11 minuten verliefd op Parship.

Overzicht van dating service leden

Volgens de gebruikersrecensies van Parship zijn er meer vrouwen dan mannen. Hoe ouder de leeftijd, hoe hoger het quotum voor vrouwen. Dit is trouwens te zien in alle huwelijksbureaus in België en Frankrijk. Toch heeft de site een zeer evenwichtige verhouding tussen mannen en vrouwen. Singles die bewust op zoek zijn naar een vaste relatie zijn actief op Parship.

Onder de leden van de parochie zijn de volgende beroepsgroepen vertegenwoordigd:

 • Zelfstandigen en management.
 • Financiële ambtenaren en bankiers.
 • Leraren, artsen en journalisten.
 • Wetenschappers en ingenieurs.

Het onderzoek leverde de volgende cijfers op: meer dan 50% van de deelnemers is vrouw, waarvan 75-80% een hogere opleiding heeft genoten, tot op universitair niveau. 87% van de gebruikers is ouder dan dertig, wat hen tot een zeer serieuze doelgroep maakt. In deze leeftijdsgroep is men het daten beu en is men niet op zoek naar seksueel contact, maar naar een langdurige relatie.

Hoe goed is de datingsite Parship in jouw stad ontwikkeld

Ondanks een sterke ontwikkeling heeft de datingsite veel van de kleinste steden en gemeenten in België, zoals Wervik, Rixensart en andere, niet bereikt. Een praktische tip: Als u in een zeer kleine stad woont, raden wij u aan om bij de inschrijving uw woonplaats te verplaatsen naar de eerstvolgende kleinste stad.

Deze aanbeveling geldt ook voor alle Europese landen waar sociale netwerken worden ontwikkeld.

Wat zijn de kansen op succes als je een partner zoekt op de datingsite Parship Be

Er is vast wel een stel in je kennissenkring dat verliefd is geworden en een gezin heeft gesticht via Parship. Geen wonder, want de succes statistieken zijn indrukwekkend.

 • Opmerking: 42% van de premium gebruikers vindt een partner. Veel van de gecreëerde families, leven vele jaren gelukkig getrouwd. 
 • Ongeveer 63% van de stellen gaat in het eerste jaar van een relatie samenwonen;
 • In december 2020 zijn meer dan 1 000 000 singles via Parship verliefd op elkaar geworden.
 • Meer dan 70% van de koppels is zeer gelukkig met hun huidige relatie.

Volgens de statistieken is Parship verantwoordelijk voor elk 14e huwelijk in België en 15e in Duitsland.

Inschrijven voor Parship Be

Inschrijven voor Parship is heel eenvoudig. Voer in het registratieveld uw e-mailadres en het gewenste wachtwoord in. Kies dan een leuke gebruikersnaam en ga aan de slag. Na een ogenblik komt er een welkomstmail in uw inbox. Hier vindt u de link waarop u moet klikken om uw inschrijving te bevestigen.

Inschrijven voor Parship is eenvoudig!

Reeds geregistreerde leden kunnen direct inloggen op Parship via de inlogknop rechtsboven op de homepage. Dus het is onwaarschijnlijk dat u de Parship Belgium login mist.

Hoe werkt Parship

Hoe werkt de datingsite Parship? De dienst is gebaseerd op een paarsgewijs psychologisch bemiddelings algoritme ("matching") dat is ontwikkeld door de Universiteit van Hamburg. Het is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke bevindingen in koppel onderzoek en innovatieve testmethoden.

Het oorspronkelijke idee was dat een computer de ideale partner zou berekenen, wat natuurlijk onmogelijk is. De prestatie vandaag is dat partnerzoekers in blokken worden verdeeld. In Parship voel je je eerder op een "singles party met vrienden" dan zoals op Tinder "in een voetbalstadion" waar je 90% van de tijd totaal ongeschikte singles ontmoet.

Citaat:

Parship brengt singles samen die bijzonder veel kans maken op lange en gelukkige relaties!

De persoonlijkheidstest als je je inschrijft op een datingsite

Als je je inschrijft maak je de Parship persoonlijkheidstest. Daartoe worden de 24 parameters van uw relatiemodel vanuit wetenschappelijk oogpunt geanalyseerd en gemeten:

 1. Persoonlijkheidsstructuur (bv. bent u meer rationeel of emotioneel?)
 2. Communicatief gedrag: Intimiteitsdrang, dominantie, verlegenheid, argumentativiteit, harmonieverslaving en andere.
 3. Dagelijks gedrag: Gestructureerd, spontaan, samen uitgaan.
 4. Levensdoelen: gezinsplanning, flirten en uitgaan zonder verplichtingen.

Trek ongeveer 20 minuten uit voor het invullen van de Parship-vragenlijst. Beantwoord de 80 vragen intuïtief en naar waarheid!

Test resultaat

U kunt al een beoordeling van uw persoonlijkheid verwachten en hulp bij het koppelen van u aan een seksuele partner. Veel Parship singles vinden dit een uiterst waardevol hulpmiddel om meer over zichzelf te weten te komen.

 • Welke ideeën, wensen en verwachtingen heb ik voor een nieuwe partner?
 • wat mijn persoonlijke sterke en zwakke punten zijn;
 • een analyse van mijn sterke en zwakke punten;
 • Hoe kan ik gedrag uit het verleden herkennen dat tot mislukking heeft geleid, zodat ik niet opnieuw in dezelfde relatieval trap.

U kunt een samenvatting van de psychologische kenmerken van uw koppel en een gedetailleerde beoordeling bekijken in uw Parship-ledenprofiel . Als premiumlid kunt u uw profielfoto op Parship zien als een andere persoon een foto heeft geüpload.

Dating aanbiedingen worden gesorteerd op wederzijdse instemming. Potentiële partner voldoet aan uw strenge eisen (leeftijd, roken/niet-roken, houding ten opzichte van alcohol enz.)

Uw principes voldoen ook aan de strenge eisen van uw toekomstige partner. Uw persoonlijkheidskenmerken, hobby's, inkomensniveau en verschillende interesses komen ook overeen. Is dat niet de perfecte partner voor een serieuze relatie?

Hoe krijg je meer aanbiedingen van meisjes om te ontmoeten op de site

Natuurlijk toont Parship Be je niet alle accounts van top meisjes tegelijk. Het kan zijn dat je op een paar gesprekken moet wachten omdat er bij een paar al een passende single is. En natuurlijk zijn er elke dag mooie nieuwe vrouwen die zich inschrijven op de datingsite. Onze ervaring is dat je je er waarschijnlijk nooit zult vervelen.

De sleutel tot succes met Parship dating site

Uw kansen op succes stijgen met 300 procent als u uw lidmaatschaps profiel volledig invult en meerdere foto's uploadt!

Je moet de tijd nemen om je profiel in te vullen. Want hoe nauwkeuriger uw antwoorden zijn, hoe meer geschikte partner aanbiedingen zullen worden gegenereerd en hoe groter uw kansen op succes zullen zijn.

Parship Belgium telefoon app

Met de Parship smartphone app zoeken meer dan 500.000 singles onderweg naar een partner.

Door het te downloaden naar je telefoon kun je:

 • Berichten ontvangen, lezen en beantwoorden;
 • uw profiel beheren en foto's uploaden
 • bekijk aanbiedingen van meisjes en jongens en blader door hun profielen
 • uw contacten beheren;
 • kun je zien wie de vrouwen en mannen in je netwerk zijn.

Kijk wie uw profiel heeft bekeken in uw lijst van potentiële partners.

Het is beter om je aan te melden op je computer

De Parship-app heeft een middelmatige waardering (3,3 van de 5) in de app-winkels. Dit komt door het registratieproces van de hackers. Wij raden u aan het aanvraagformulier eerst rustig op een PC in te vullen. Pas dan heeft het gebruik van de Parship-app echt zin! U kunt bijvoorbeeld uw smartphone gebruiken om onderweg uw inbox te controleren.

Net als bij de desktopversie van het datingbureau kun je de app ook gebruiken om op verschillende manieren in contact te komen met interessante profielen:

Overigens gebruiken GayParship leden ook de mobiele dating app Parship. Wees dus niet verbaasd als je in de app-winkels slechts één optie vindt. Het verschil tussen GayParship en Parship is uitsluitend gebaseerd op je inloggegevens.

Bovendien kun je proberen je gratis in te schrijven op deze datingsite, en na de test een premium account kopen.

Eenvoudige opzegging van uw Parship premium account

Net als bij bijv. Netflix, uw verzekeringsmaatschappij of uw mobiele telefoonprovider tekent u altijd voor Parship. Zonder opzegging wordt het abonnement opnieuw voor dezelfde termijn verlengd. totdat u het opzegt.

Het bedrijf aanvaardt annulering op een van de hierboven aangegeven manieren. Drie regels zijn genoeg om Parship te sluiten. Vervolgens ontvangt u direct een ontvangstbevestiging waarin u wordt geïnformeerd over de resterende looptijd. De ervaring met het opzeggen van Parship is prettig, zolang je de deadline haalt.

De conclusie van onze test:

De werking van de website is zeer uitdagend. Geen enkel ander dating platform heeft meer singles die op zoek zijn naar een langdurige relatie. Het succespercentage van Parship is verreweg het hoogste in vergelijking met de directe concurrentie. Wat wil je nog meer?