40sDating

80%
OVERALL

Summery

Boven de 40 en op zoek naar liefde? Welkom bij de datingsite voor 40-plussers.

Bezoek

 

50plusmatch Be is een Europese datingsite voor 50-plussers, gevestigd in Nederland, met elke seconde honderdduizenden mensen online uit België en andere Europese landen. Ook buiten het continent is de site populair, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten.

Inschrijven in dit sociale netwerk geeft je de kans om te communiceren met honderden vrouwen en mannen uit jouw stad, in het Nederlands, Frans of Duits. Hieronder vind je een overzicht van de voor- en nadelen van de website en beoordelingen van echte gebruikers.

50plusmatch website functies.

50plusmatch is een van de oudste datingservices ter wereld die in 2006 is opgericht. Al snel werd het platform populair, niet alleen in Europa, maar wereldwijd.

De website 50plusmatch Be laat toe:

 • Online dating voor vrouwen en mannen over de hele wereld.
 • Gemakkelijk een partner vinden die past bij jouw smaak en seksuele geaardheid.
 • Selecties maken uit je stad, je buurt of zelfs je achtertuin, dankzij de geolocatieoptie.
 • Online communiceren met vrouwen en mannen, niet alleen via tekstchat, maar ook via webcam.

Er zijn vele verschillende functies op deze site. Maar een van de belangrijkste eigenschappen is wel de totale afwezigheid van bots. Men ontmoet enkel en alleen echte gebruikers, gecontroleerd door de veiligheidsdienst van de dienst.

Je kan eerst alle opties eens gaan bekijken door je gratis in te schrijven op de site. Het is heel eenvoudig om je in te schrijven bij 50plusmatch. Dat is iets waar we het later over gaan hebben. Je krijgt trouwens 3 dagen de tijd om alle functies van de site gratis te testen. Daarna moet je wel beginnen te betalen.

Hoe schrijf je je in op de datingsite 50plusmatch Be?

Op 50plusmatch duurt aanmelden maximaal twee minuten. Er zijn twee mogelijkheden om in te loggen op 50plusmatch Be. Schrijf je in via sociale netwerken of e-mail.

Vreemdgaan bestaat niet op deze datingsite. Dit is allemaal te danken aan een slim toelatingssysteem – bots en oplichters worden al bij de registratie uitgeschakeld.

We zullen het aanmeldproces stap voor stap overlopen. Aanmelden op de site zou geen problemen moeten opleveren. Het is mogelijk voor iedereen met een telefoon of een computer.

Maak met het beantwoorden van een paar eenvoudige vragen een account aan bij 50plusmatch

Zodra je je  50plusmatch account heeft aangemaakt, kan je een snelle enquête invullen. Deze bestaat uit drie of vier vragen (kies gewoon de optie die je wilt en nadien klik je op de volgende vraag):

 • Wat is je geslacht.
 • Geslacht van de persoon die je zoekt – man of vrouw.
 • Gaat het om een one-night stand of een serieuze relatie?
 • Je interesses.
 • Je seksuele voorkeur – laten we zeggen dat je de voorkeur geeft aan bijvoorbeeld free-spirited blonde personen.

Na het beantwoorden van deze eenvoudige vragen begint het systeem automatisch kandidaten te selecteren op basis van je voorkeuren. De artificiële intelligentie van 50plusmatch Be website is trouwens zo perfect dat het alleen die meisjes (of mannen) voor je kiest die je vandaag wellicht zult ontmoeten. Het netwerk heeft er overigens toe bijgedragen dat deze site marktleider is geworden op de markt van online dating.

50plusmatch inloggen

Zodra u de enquête heeft ingevuld, hoeft u alleen nog maar in te loggen bij 50plusmatch. Zodra je je aanmeldt, vindt de kunstmatige intelligentie voor jou betrouwbare vrouwen (of mannen voor meisjes) uit je stad en zelfs uit je achtertuin (de site heeft een handige geolocatiezoekfunctie).

Autorisatie is mogelijk via sociale netwerken en e-mail.

Via sociaal netwerk

Jullie hebben waarschijnlijk allemaal een Facebookaccount. Aanmelden via sociale netwerken op 50plusmatch Be is heel eenvoudig. Klik gewoon op de knop, selecteer het sociale netwerk en u hoeft alleen uw login te kiezen, uw registratie te bevestigen en het formulier in te vullen.

Aanmelden via e-mail en telefoon: aanmelden via SMS

Aanmelden bij 50plusmatch mobile via uw mailbox of het ontvangen van een SMS is ook eenvoudig. In dit stadium moet u uw echte e-mailadres invoeren. U ontvangt een e-mail met een link. Volg het en je vindt jezelf op de dating site, al gemachtigd.

Een belangrijk punt. De dating app vraagt je om toegang tot je persoonlijke gegevens. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken, uw gegevens worden niet gebruikt voor illegale acties. Slechts een klein deel ervan zal worden gebruikt, en dat is nodig om de kunstmatige intelligentie te laten werken. Maar, het zal de app helpen de perfecte partner te vinden voor jongens en meisjes.

De laatste stap van de registratie is het binden van het telefoonnummer. Na het invoeren van het nummer wordt een reset-oproep of sms naar de telefoon gestuurd. U moet de laatste cijfers van het telefoonnummer of het tekstbericht invoeren en de koppeling wordt voltooid.

Dit elimineert 95% van de bots en 99% van de valsspelers. De resterende gewetenloze gebruikers worden door de administratie handmatig verwijderd.

Mijn 50plusmatch account: accountfuncties.

Aanmelden op de Nederlandse site 50plusmatch is heel eenvoudig. Vooral als je het sociale netwerk Facebook kiest voor autorisatie.

Je kan je eigen foto’s uploaden, bijvoorbeeld door ze vanaf je telefoon te uploaden. Net als alle andere datingsites kun je ook video’s uploaden.

Je kan ook volgende extra informatie achterlaten in het gedeelte, ‘mijn profiel’ op de website van 50plusmatch:

 • Tewerkstelling en opleiding.
 • Doel van het contact: Voor een serieuze relatie of gewoon om te chatten en te schrijven.
 • Interesses: bijv. handwerken, liefde voor dieren, een passie voor reizen.
 • De talen die je spreekt

Heel interessant is je locatie. Hiermee kun je op basis van geolocatie zoeken naar een partner bij jou in de buurt. Let wel op, je kunt misschien toevallig je kamergenoot vinden op de site. Een van onze medewerkers gebruikte ooit geolocatie om zijn vrouw te vinden, maar gelukkig ging het gezin in hun geval niet uit elkaar, ze konden onderhandelen.

Regels voor het uploaden van foto’s

Moderators zijn erg streng over foto’s die door gebruikers worden geüpload. Je kan geen valse foto uploaden die je van internet hebt gedownload. Er is dus één groot voordeel – alle meisjes op datingsite 50plusmatch zijn echt, net als de jongens.

Nog iets – je kunt geen al te expliciete foto’s uploaden zonder 18+ markering op je profiel. Je wordt niet verbannen, maar de foto wordt niet gepubliceerd. Natuurlijk zijn er genoeg erotische foto’s van schoonheden in dit sociale netwerk. Maar om ze te bekijken moet je je leeftijd bewijzen – door in te vullen dat je minstens 18 jaar bent.

Natuurlijk kun je persoonlijk hete foto’s of video’s verzenden – het is niet verboden. Trouwens, er zijn zulke amateurs genoeg op 50plusmatch. Om je te ontdoen van het grote aantal naaktfoto’s, verstuurd naar alle jonge exhibitionisten, moet je het versturen ervan uitschakelen in de instellingen van berichten.

Nog één ding – je wordt niet bij je volledige naam genoemd en je contactgegevens zijn niet zichtbaar voor anderen tenzij je ze expliciet in een bericht stuurt. Je kunt je gerust voorstellen onder een pseudoniem, en als de persoon met wie je praat de moeite waard lijkt om mee uit te gaan, kun je bijvoorbeeld telefoonnummers uitwisselen.

Een account herstellen en verwijderen

Hieronder zie je een voorbeeld van het verwijderen van je 50plusmatch account of het reactiveren van een account nadat je je hebt afgemeld. Soms is zowel het eerste als het laatste handig.

50plusmatch Dating – hoe uw account te reactiveren

Heel vaak is het nodig om de toegang tot je 50plusmatch pagina te herstellen als je je wachtwoord of zelfs je gebruikersnaam bent vergeten. Je kan je rechten op drie manieren herstellen:

 • Via een telefoonnummer.
 • Via sociale netwerken.
 • Per e-mail.

Daarvoor moet je op de knop “Wachtwoord vergeten” klikken. En selecteert een van de opties om je account te herstellen.

Als je eerder bent ingelogd via een sociaal netwerk, selecteert je dat in de lijst. Klik, laat de app je persoonlijke gegevens gebruiken, en je bent ingelogd.

Een andere eenvoudige manier om uw wachtwoord te herstellen is via e-mail: voer uw e-mailadres in en volg de link in de antwoordmail.

De derde mogelijkheid om toegang te krijgen tot mijn 50plusmatch pagina is via een SMS-bevestiging. Voer gewoon je telefoonnummer in bij je profielinstellingen en autoriseer jezelf via de code die je per sms ontvangt.

Wat moet ik doen als ik mijn account op datingsite 50plusmatch Be permanent wil verwijderen: Stap voor stap-handleiding

Veel gebruikers denken na over hoe ze hun profiel op 50plusmatch Be kunnen verwijderen nadat ze een soulmate hebben gevonden op deze dating service. In dit geval is het verwijderen van vervelende groupies (of aanbidders) de juiste beslissing.

Volg volgende eenvoudige stappen om je profiel te verwijderen:

 • Ga op je persoonlijke pagina van je computer naar instellingen. Op de geopende pagina selecteert je account verwijderen (helemaal onderaan de pagina) en klikt je erop.
 • Het systeem zal je vragen de rekening niet te verwijderen, maar om alternatieven te kiezen.
 • Begin bij het begin – verwijder alle accountgegevens en begin opnieuw.
 • Stille modus. De vragenlijst blijft zichtbaar, maar er komen geen meldingen van het systeem.
 • Het profiel wordt verborgen voor zoekopdrachten en wordt ontoegankelijk via een directe link. Maar je kan de toegang ertoe op elk moment herstellen.
 • Verberg het profiel. Het profiel wordt onzichtbaar voor andere gebruikers. Je kan echter wel antwoorden op inkomende berichten en schrijven naar mensen die je leuk vindt.
 • Verander je privacy instellingen. Bescherm jezelf tegen ongewenste mensen. Maak je profiel alleen zichtbaar voor vrienden of mensen op je witte lijst.
 • De account verwijderen. Je profiel is volledig verwijderd. Voor het verwijderen moet je de captcha oplossen. Je wordt per e-mail verwittigd. Je hebt 30 dagen om weer toegang te krijgen, daarna wordt je account definitief verwijderd.

Je profiel wordt op dezelfde manier verwijderd van je mobiele apparaat en van de app.

Betaalde diensten op 50plusmatch Dating

De datingsite 50plusmatch is deels een commercieel project. Voor sommige diensten moet je betalen. Anders kan het project niet bestaan. De makers moeten een grote staf van programmeurs, moderatoren, veiligheidsdienst, andere afdelingen, kunstmatige intelligentie en neuraal netwerk aanhouden. Dat kost allemaal veel geld. De betaalde opties van 50plusmatch Be zijn geen domme zwendel om gebruikers op te lichten voor geld, maar een harde noodzaak van de markt.

“Als we alle betaalde functies uitschakelen en het project volledig gratis maken, gaat het hooguit twee maanden mee. Aanvankelijk werd geen subsidie of hulp van sponsors overwogen. Het geld zal gewoon heel snel opraken. Er zal niets zijn om een grote staf, software, servers en andere apparatuur te betalen”, vertelde Kriss Parton, senior hoofd mediarelaties bij 50plusmatch Be-België, aan de redacteur van messagesfemmes.com.

Door het kleine bedrag dat een gebruiker moet betalen voor de empowerment kun je echter in 15 tot 20 minuten online een vrouw of man leren kennen en hun dezelfde dag nog ontmoeten. Als je bijvoorbeeld een meisje bent, zul je op deze website heel snel de man van je dromen vinden.

Welke diensten kan ik kopen op 50plusmatch Be

De betaalde functies kan je kopen met je eigen interne valuta, de 50plusmatch Be credits.

De belangrijkste aanvullende opties zijn:

 • Slim zoeken naar dating kandidaten volgens jouw voorkeuren.
 • Een partner kiezen die een relatie zoekt voor een nacht of een heel leven.
 • Promotie van je profiel bij topgebruikers.
 • Je profiel extra onder de aandacht brengen.
 • Versturen van likes naar een onbeperkt aantal gebruikers.
 • Superkracht krijgen – een vorige gebruiker terugbrengen.
 • Mogelijkheid om een cadeau te sturen naar de gelikte personen.
 • Mogelijkheid om eventuele toekomstige partners te vinden die elkaar nu willen ontmoeten in jouw stad.

Als je een paar euro betaalt, bespaar je zeker geld op restaurant- en bioscoopbezoek, en vind je iemand die alleen maar wil afspreken voor een relatie op dit moment, zonder enige vorm van geldklopperij. In feite maken de premiumfuncties van 50plusmatch het leven van de zoeker echt gemakkelijker.

Hoe 50plusmatch Be credits gratis te krijgen?

Je kunt gratis credits krijgen door je vrienden via een link uit te nodigen.

Om credits te krijgen en je saldo te controleren, moet je naar “Mijn profiel” – “credits” gaan en de functie “opwaarderen” selecteren. Naast de gratis opties kun je ook credits kopen voor geld.

Hoeveel kost 50plusmatch Be dating service

Hieronder vind je de prijzen van de dienst vanaf 2023.

 • 1 maand lidmaatschap €29,95
 • 3 maanden lidmaatschap €19,95/maand (totaal €59,85)
 • 6 maanden lidmaatschap €14,95/maand (totaal €89,70)

Het is dus een zeer betaalbare dienst voor mensen uit België en andere landen.

Misbruik en klachten op de datingsite

Als een gebruiker de regels overtreedt, wordt hij gedetecteerd door de artificiële intelligentie of een moderator. Daarom sluit 50plusmatch bots uit. Alle meisjes in de profielen zijn echt, evenals oudere vrouwen en mannen.

De administratie van “50plusmatch” ziet er nauwlettend op toe dat alle gebruikers echte foto’s uploaden en alle andere regels van het systeem worden gevolg.

Als iemand de gebruiksvoorwaarden schendt, wie kan ik dan op de hoogte brengen?

Als iemand de gebruiksvoorwaarden van 50plusmatch dating site schendt, kan je een klacht indienen bij de administratie via de feedback pagina. Zeer binnenkort zal het profiel van de gebruiker worden gevonden en zullen sancties tot en met verwijdering (Ban) worden toegepast.

Alle regels zijn duidelijk beschreven in de overeenkomst. Volg ze en je 50plusmatch account zal nooit worden verbannen.

Enkele nuances bij het communiceren met 50plusmatch gebruikers: Hoe ontmoet je mensen in 15 minuten

Om snel en met 100% succes kennis te maken met 50plusmatch Be dating volg je enkele eenvoudige richtlijnen. Iemand leren kennen is een koud kunstje met een 15 minuten conversatie.

Als je contact opneemt met een vrouw, raden wij u aan het volgende te doen:

 1. Vul je profielgegevens volledig in. Upload een paar goede foto’s.
 2. Wees een beetje dapper, maar niet onbeleefd, als je met meisjes praat.
 3. Het belangrijkste: schrijf minstens 10 tot 15 vrouwen tegelijk aan. Geloof me, in hooguit 10 minuten spreek je een ontmoeting af. Soms kan je in een paar minuten een akkoord bereiken met twee of drie schoonheden.
 4. Als een vrouw je negeert, sms je de volgende. Verspil je tijd niet aan één kandidate. Er zijn honderden of duizenden wachtende meisjes.

Dit zijn slechts een paar basisregels voor het communiceren met meisjes op een online dating site.

Echte reviews van datingsite 50plusmatch: is er sprake van oplichting voor geld

De echte reviews van gebruikers van de datingsite 50plusmatch zijn over het algemeen positief. Het enige is dat sommige mannen en vrouwen niet blij zijn met de prijs voor het gebruik van de datingsite, deze lijkt hen te hoog.

Als je klaar bent, kan je ook je feedback achterlaten in de commentaren onder dit bericht. We zullen dit zeker publiceren.

Tot zover onze uitgebreide review van de Nederlandse datingsite 50plusmatch Be. We hebben geprobeerd het zo eerlijk en neutraal mogelijk te maken. Mocht je geen zin hebben om je in te schrijven bij 50plusmatch, dan vind je hieronder links naar andere internetbronnen. Ook al deze sites zijn door ons grondig gecontroleerd. Voel je vrij om een profiel aan te maken.