40sDating

80%
OVERALL

Summery

Boven de 40 en op zoek naar liefde? Welkom bij de datingsite voor 40-plussers.

Bezoek

 

50plusmatch Be is een Europese datingsite voor 50-plussers, gevestigd in Nederland, met elke seconde honderdduizenden mensen online uit België en andere Europese landen. Het is ook populair buiten het continent, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten.

Inschrijven in dit sociale netwerk geeft u de kans om te communiceren met honderden vrouwen uit uw stad en vele mannen, als u een man bent, in het Nederlands, Frans of Duits. Wij presenteren de voor- en nadelen van de website en geven echte gebruikersbeoordelingen.

50plusmatch website kenmerken

50plusmatch is een van de oudste datingservices ter wereld die in 2006 is opgericht. Al snel werd het platform populair, niet alleen in Europa maar over de hele wereld. Het werd ook populair in het geboorteland van de zakenman in Nederland.

De website 50plusmatch Be laat toe:

 • online dating voor vrouwen en mannen uit de hele wereld;
 • Vind gemakkelijk een partner volgens uw smaak en seksuele geaardheid;
 • maak selecties uit uw stad, uw buurt of zelfs uw achtertuin, dankzij de optie geolocatie;
 • met vrouwen en mannen online communiceren, niet alleen via tekstchat maar ook via webcam.

We kunnen de mogelijkheden van deze site lang beschrijven. De belangrijkste bijzonderheid is de totale afwezigheid van bots. Alleen echte gebruikers, gecontroleerd door de veiligheidsdienst van de dienst.

Het is beter om alle opties zelf te controleren door een gratis inschrijving op de site te doen. Eigenlijk is het heel eenvoudig om je in te schrijven bij 50plusmatch. Daar gaan we het nu over hebben. U krijgt trouwens 3 dagen de tijd om alle functies van de site gratis te testen. Daarna moet u een van de tarieven betalen:

Over de kosten van de diensten hieronder.

Hoe inschrijven op de datingsite 50plusmatch Be

Op 50plusmatch duurt de registratie maximaal twee minuten. Er zijn twee mogelijkheden om in te loggen op 50plusmatch Be. Schrijf je in via sociale netwerken of e-mail.

Op deze datingsite wordt niet vreemdgegaan. Dit alles is te danken aan een slim machtigingssysteem – bots en oplichters worden al bij de registratie uitgeschakeld.

We zullen het autorisatieproces stap voor stap herhalen. Je zou geen problemen moeten hebben om in te loggen op de site. Iedereen heeft een telefoon of een computer.

Maak een account aan bij 50plusmatch door een paar eenvoudige vragen te beantwoorden

Zodra u uw 50plusmatch account heeft aangemaakt, kunt u een snelle enquête invullen. Het bestaat uit drie of vier vragen (je kiest gewoon de optie die je wilt en klikt op de volgende vraag):

 • wat is uw geslacht;
 • geslacht van de persoon die u zoekt – man of vrouw;
 • of het nu gaat om een one-night stand of een serieuze relatie;
 • uw belangen;
 • uw seksuele voorkeur – laten we zeggen dat u de voorkeur geeft aan vrijgevochten blondines (of als u een vrouw bent – brunettes).

Na het beantwoorden van deze eenvoudige vragen begint het systeem automatisch kandidaten te selecteren op basis van uw voorkeuren. Trouwens, de kunstmatige intelligentie van 50plusmatch Be website is zo perfect dat het zal kiezen voor u alleen die meisjes (of jongens) die u waarschijnlijk te ontmoeten vandaag. Het neurale netwerk heeft er overigens toe bijgedragen dat deze site marktleider is geworden op de markt van online dating.

50plusmatch inloggen

Zodra u de enquête heeft ingevuld, hoeft u alleen nog maar in te loggen bij 50plusmatch. Zodra je je aanmeldt, vindt de kunstmatige intelligentie voor jou betrouwbare vrouwen (of mannen voor meisjes) uit je stad en zelfs uit je achtertuin (de site heeft een handige geolocatiezoekfunctie).

Autorisatie is mogelijk via sociale netwerken en e-mail.

Via sociaal netwerk

Jullie hebben waarschijnlijk allemaal een Facebook account. Aanmelden via sociale netwerken op 50plusmatch Be is heel eenvoudig. Klik gewoon op de knop, selecteer het sociale netwerk en u hoeft alleen uw login te kiezen, uw registratie te bevestigen en het formulier in te vullen.

Aanmelden via e-mail en telefoon: aanmelden via SMS

Aanmelden bij 50plusmatch mobile via uw mailbox of het ontvangen van een SMS is ook eenvoudig. In dit stadium moet u uw echte e-mailadres invoeren. U ontvangt een e-mail met een link. Volg het en je vindt jezelf op de dating site, al gemachtigd.

Een belangrijk punt. De dating app vraagt je om toegang tot je persoonlijke gegevens. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken, uw gegevens worden niet gebruikt voor illegale acties. Slechts een klein deel ervan zal worden gebruikt, en dat is nodig om de kunstmatige intelligentie te laten werken. Maar, het zal de app helpen de perfecte partner te vinden voor jongens en meisjes.

De laatste stap van de registratie is het binden van het telefoonnummer. Na het invoeren van het nummer wordt een reset-oproep of sms naar de telefoon gestuurd. U moet de laatste cijfers van het telefoonnummer of het tekstbericht invoeren en de koppeling wordt voltooid.

Dit elimineert 95% van de bots en 99% van de valsspelers. De resterende gewetenloze gebruikers worden door de administratie handmatig verwijderd.

Mijn 50plusmatch-rekening: Kenmerken van de rekening

Inschrijven op de Nederlandse site 50plusmatch is heel eenvoudig. Vooral als u het sociale netwerk Facebook kiest voor autorisatie.

U kunt uw eigen foto’s uploaden, bijvoorbeeld door ze te uploaden vanaf uw telefoon. Zoals alle datingsites kun je ook video’s uploaden.

U kunt ook extra informatie achterlaten in de rubriek Mijn profiel op de website van 50plusmatch:

 •  werk en onderwijs: welke school en waar je werkt;
 •  doel van het contact: Voor een serieuze relatie of gewoon om te chatten en te schrijven;
 •  interesses: bijv. handwerken, dieren, reizen;
 •  gesproken talen.

Zeer interessant is uw locatie. Hiermee kunt u op basis van geolocatie zoeken naar een partner bij u in de buurt. Pas op, je zou per ongeluk je huisgenoot kunnen vinden op de site. Een van onze medewerkers gebruikte geolocatie om zijn vrouw te vinden.)) Gelukkig ging het familienest in hun geval niet kapot – ze konden onderhandelen.

Regels voor het uploaden van foto’s

Moderators zijn erg streng over foto’s die door gebruikers worden geupload. U kunt geen valse foto uploaden die u van internet heeft gedownload. Er is dus een groot voordeel – alle meisjes op datingsite 50plusmatch Zijn echt, evenals de jongens.

Een ander ding – je kunt geen al te expliciete foto’s uploaden zonder 18+ markering op je profiel. Je wordt niet verbannen, maar de foto wordt niet gepubliceerd. Natuurlijk zijn er genoeg erotische foto’s van schoonheden in dit sociale netwerk. Maar om ze te bekijken moet je je leeftijd bewijzen – door in te vullen dat je minstens 18 jaar bent.

Natuurlijk kun je persoonlijk hete foto’s of video’s sturen – het is niet verboden. Trouwens en zulke amateurs op 50plusmatch genoeg. Om zich te ontdoen van het grote aantal naaktfoto’s, verstuurd naar alle jonge exhibitionisten, moet je het versturen ervan uitschakelen in de instellingen van berichten.

Nog iets – u wordt niet met uw volledige naam aangeduid, en uw contactgegevens zijn niet zichtbaar voor anderen, tenzij u ze expliciet in een bericht stuurt. Je kunt je gerust voorstellen onder een pseudoniem, en als de persoon met wie je praat de moeite waard lijkt om mee uit te gaan, kun je bijvoorbeeld telefoonnummers uitwisselen.

Een account herstellen en verwijderen

Hieronder volgt een voorbeeld van hoe u uw 50plusmatch account kunt verwijderen of een account opnieuw kunt activeren nadat u zich heeft afgemeld. Soms komen zowel het eerste als het laatste van pas.

50plusmatch Dating – hoe uw account te reactiveren

Heel vaak is het nodig om de toegang tot uw 50plusmatch pagina te herstellen als u uw wachtwoord of zelfs uw gebruikersnaam bent vergeten. U kunt uw rechten op drie manieren herstellen:

 • via een telefoonnummer;
 • via sociale netwerken;
 • per e-mail.

Daarvoor moet u op de knop “Wachtwoord vergeten” klikken. En kies een van de opties om uw account te herstellen.

Als u eerder bent ingelogd via een sociaal netwerk, selecteert u dat in de lijst. Klik, laat de app je persoonlijke gegevens gebruiken, en je bent ingelogd.

E-mail is ook een eenvoudige manier om uw wachtwoord te herstellen: voer uw e-mailadres in en volg de link in de antwoordmail.

De derde mogelijkheid om toegang te krijgen tot mijn 50plusmatch pagina is via een SMS bevestiging. Voer gewoon uw telefoonnummer in bij uw profielinstellingen en machtig uzelf via de code die u per sms ontvangt.

Wat moet ik doen als ik mijn account op datingsite 50plusmatch Be permanent wil verwijderen: Stap voor stap gids

Veel gebruikers bedenken hoe ze hun profiel op 50plusmatch Be kunnen verwijderen nadat ze een soulmate hebben gevonden op deze datingservice. En in dit geval is het een juiste beslissing om van vervelende groupies (of vrijers) af te komen.

Volg enkele eenvoudige stappen om je profiel te verwijderen:

 • Ga op uw persoonlijke pagina van uw computer naar instellingen. Op de geopende pagina selecteert u account verwijderen (helemaal onderaan de pagina) en klikt u erop.
 • Het systeem zal u vragen de rekening niet te verwijderen, maar alternatieven te kiezen:
 • Begin bij het begin – wis alle accountgegevens en begin opnieuw.
 • Stille modus. De vragenlijst blijft zichtbaar, maar er komen geen meldingen van het systeem;
 • Pauze. Het profiel wordt verborgen voor zoekopdrachten en wordt ontoegankelijk via een directe link. Maar u kunt de toegang ertoe op elk moment herstellen.

Verberg het profiel. Het profiel wordt onzichtbaar voor andere gebruikers. U kunt echter wel antwoorden op inkomende berichten en schrijven naar mensen die u leuk vindt.

Verander je privacy instellingen. Bescherm jezelf tegen ongewenste mensen. Maak uw profiel alleen zichtbaar voor vrienden of mensen op uw witte lijst.

Verwijder de rekening. Je profiel is volledig verwijderd. Voor het verwijderen moet u de captcha oplossen. U wordt per e-mail verwittigd. U heeft 30 dagen om weer toegang te krijgen, daarna wordt uw account definitief verwijderd.

Je profiel wordt op dezelfde manier verwijderd van je mobiele apparaat en van de app.

Betaalde diensten op 50plusmatch Dating

De datingsite 50plusmatch is deels een commercieel project. Voor sommige diensten moet je betalen. Anders kan het project niet bestaan. De makers moeten een grote staf van programmeurs, moderatoren, veiligheidsdienst, andere afdelingen, kunstmatige intelligentie en neuraal netwerk aanhouden. Dat kost allemaal veel geld. De betaalde opties van 50plusmatch Be zijn geen domme zwendel om gebruikers op te lichten voor geld, maar een harde noodzaak van de markt.

“Als we alle betaalde functies uitschakelen en het project volledig gratis maken, gaat het hooguit twee maanden mee. Aanvankelijk werd geen subsidie of hulp van sponsors overwogen. Het geld zal gewoon heel snel opraken. Er zal niets te betalen zijn voor een grote staf, software, servers en andere apparatuur”, vertelde Kriss Parton, senior hoofd mediarelaties bij 50plusmatch Be-België, aan de redacteur van messagesfemmes.com.

Door het kleine bedrag dat een gebruiker moet betalen voor de empowerment kun je echter in 15 tot 20 minuten online een vrouw ontmoeten en haar vandaag nog ontmoeten. Als je een meisje bent, zul je op deze website heel snel de man van je dromen vinden.

Welke diensten kan ik kopen op 50plusmatch Be

De betaalde functies zijn als volgt. Je kunt ze kopen met je eigen interne valuta, de 50plusmatch Be credits. De belangrijkste aanvullende opties zijn.

Slim zoeken naar dating kandidaten volgens jouw voorkeuren;

een vrouw kiezen die een relatie zoekt voor een nacht of een heel leven (of een vriendje, als je een meisje bent);

 • promotie van je profiel bij topgebruikers;
 • om uw profiel onder de aandacht te brengen;
 •  het versturen van likes naar een onbeperkt aantal gebruikers;
 •  een superkracht krijgen – een vorige gebruiker terugbrengen;
 •  gelegenheid om een cadeau te sturen naar de geliefde meisjes;
 • Mogelijkheid om meisjes te vinden die elkaar nu willen ontmoeten in jouw stad (ook jongens).

Als je een paar euro betaalt, bespaar je zeker geld op restaurant- en bioscoopbezoek, en vind je iemand die alleen maar wil afspreken voor een relatie op dit moment, zonder enige vorm van geldklopperij. In feite maken de premium functies van 50plusmatch het leven van de picker echt gemakkelijker.

Hoe 50plusmatch Be credits gratis te krijgen

Je kunt gratis credits krijgen door je vrienden via een link uit te nodigen.

Om credits te krijgen en uw saldo te controleren, moet u naar “Mijn profiel” – “credits” gaan en de functie “opwaarderen” selecteren. Naast de gratis opties kun je ook credits kopen voor geld.

Hoeveel kost 50plusmatch Be dating service

 • Hieronder staat de prijs van de dienst vanaf 2022.
 • 1 maand lidmaatschap €29,95
 • 3 maanden lidmaatschap €19,95/maand (totaal €59,85)
 • 6 maanden lidmaatschap €14,95/maand (totaal €89,70)

Het is dus een zeer betaalbare dienst voor mensen uit België en andere landen.

Misbruik en klagen op de datingsite

Als een gebruiker de regels overtreedt, wordt hij gedetecteerd door de kunstmatige intelligentie of een moderator. Daarom sluit 50plusmatch bots uit. Alle meisjes in de profielen zijn echt, evenals oudere vrouwen en mannen.

De administratie van “50plusmatch” ziet er nauwlettend op toe dat alle gebruikers echte foto’s uploaden en alle andere regels van het systeem volgen.

Als iemand de gebruiksvoorwaarden schendt, wie kan ik dan op de hoogte brengen?

Als iemand de gebruiksvoorwaarden van 50plusmatch dating site schendt, kunt u een klacht indienen bij de administratie via de feedback pagina. Zeer binnenkort zal het profiel van de gebruiker worden gevonden en zullen sancties tot en met verwijdering (Ban) worden toegepast.

Alle regels zijn duidelijk beschreven in de overeenkomst. Volg ze en uw 50plusmatch account zal nooit worden verbannen.

Enkele nuances bij het communiceren met 50plusmatch gebruikers: Hoe ontmoet je mensen in 15 minuten

Om snel en met 100% succes kennis te maken met 50plusmatch Be dating volgt u enkele eenvoudige richtlijnen. Iemand leren kennen is een koud kunstje met 15 minuten conversatie.

Als u contact opneemt met een vrouw, raden wij u aan het volgende te doen:

 1. Vul uw profielgegevens volledig in. Upload een paar goede foto’s. Vul je profiel in.
 2.  Wees gematigd brutaal, maar niet onbeleefd, als je met meisjes praat.
 3. Het belangrijkste: schrijf minstens 10 tot 15 vrouwen tegelijk aan. Geloof me, in hooguit 10 minuten spreek je een ontmoeting af met de eerste de beste. Soms kun je in een paar minuten een akkoord bereiken met twee of drie schoonheden.
 4. Als een vrouw je negeert, sms je de volgende. Verspil je tijd niet aan één sollicitant. Er zijn honderden of duizenden hongerige meisjes.

Dit zijn slechts een paar basisregels voor het communiceren met meisjes op een online dating site.

Echte reviews van datingsite 50plusmatch: is er sprake van oplichting voor geld

De echte reviews van gebruikers van de datingsite 50plusmatch zijn over het algemeen positief. Het enige is dat sommige mannen en vrouwen de prijs van het gebruik van de datingsite niet prettig vinden, die lijkt hen te hoog.

Als u klaar bent, kunt u ook uw feedback achterlaten in de commentaren onder dit bericht. We zullen het zeker publiceren.

Tot zover onze uitgebreide review van de Nederlandse datingsite 50plusmatch Be. We hebben geprobeerd het zo eerlijk mogelijk te maken – onverbloemd. En als u geen zin heeft om u in te schrijven op 50plusmatch, vindt u hieronder links naar andere internetbronnen. Ook al deze sites zijn door ons grondig gecontroleerd. Voel je vrij om een profiel aan te maken.